Deelnemers Food Market

De Food Market wordt in de Doelentuin gehouden. Er komen zo’n 40-tal kraampjes te staan. U kunt hier allerlei bijzondere, niet alledaagse producten vinden en heel veel overheerlijke zelfgemaakte hapjes. Raak geinsprireerd door dit originele, supergezonde en bijzondere aanbod. Eet het ter plekke lekker op, of neem het mee naar huis, om er thuis nog van na te kunnen genieten! Bij sommige kraampjes zullen demonstraties of informatie gegeven worden. Ook zullen mensen ter plekke hun producten voor u bereiden, of misschien mag u het zelfs wel zelf doen … Hier kunt u zien welke kraampjes er komen te staan en aanvullende informatie erover.

Kraampjes

Zeewierwijzer
Op de stand van Stichting Zeewierwijzer kun je kennis maken met zeewier. Je mag diverse wieren proeven. Het betreft wieren uit Frankrijk maar sinds kort ook uit Nederland. Er is ook een aantal gerechten waarin zeewier is verwerkt; natuurlijk mag je ook deze proeven.
Je maakt op de stand kennis met de diversiteit aan aanbod en vooral ook smaken van zeewier en de vele manieren waarop je zeewier kunt gebruiken in een gerecht.
Een heuse kennismaking met de groente van de toekomst.
Zeewier proeven en kopenZeewierwijzer
Pacae
Biologische producten uit Peru: Maca, cacao, lucuma, yacon, inca bessen, camu camu
Biologische superfoodsPacae
Rotterzwam
Wij verkopen Growkits, waarmee mensen thuis op hun eigen koffiedik oesterzwammen kunnen kweken. Ook verkopen wij verse oesterzwammen die we zelf kweken. Verder hebben we wat boeken over de circulaire economie.
Kweek zelf oesterzwammenRotterzwam
SUE
Zoetigheden (suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw & vegan)
Zoet zonder suikerSUE zoet zonder suiker
KoKo LoCo
Soto Ayam is een Indonesische maaltijdsoep, gemaakt van allemaal verse groenten, gekookte kip, zelfgemaakte zoete sambal (zonder suiker), en het supergezonde kurkuma. Deze wordt geserveerd met bruine rijst.
Soto AyamKokoLoco
FoodSwitch
Bij FoodSwitch kan je een abonnement nemen op gezonde recepten, die je immuunsysteem versterken. De recepten zijn zo samengesteld, dat de gerechten heel makkelijk zelf te bereiden zijn, en toch met allemaal immuunversterkende ingrediënten.
Gezonde receptenFoodSwitch
Masline
De olijfolie wordt helemaal zelf gemaakt in Sicilie. De olijven groeien in een olijfbomengaard en daarvan maken ze zelf de verschillende oliën. Het verschil is duidelijk te proeven!
Biologische olijfolieMasline
ComplEat
Koudgeperste oliën uit pitten en zaden, zoals hennepzaadolie, maanzaadolie, mariadistelzaadolie, walnootolie...etc, puree en meel aangevuld met natuurazijnen van diverse fruit.
Verkoop gecombineerd met naturopath voedingsadvies op maat.
Diverse olienComplEat
Eethuis Honkies
Eethuis Honkies komt Japanse ramen (boekweitnoedels) verkopen op het Food festival. De bouillon voor de ramen is helemaal zelfgemaakt van verse groenten en kruiden (dus geen bouillonblokjes met smaakversterkers). In de soep zelf zitten soyareepjes en verse biologische groenten.
Ook de noedels worden helemaal zelf gemaakt!
Japanse ramen (noedels)Eethuis Honkies

Terug …