Aanmeldingsprocedure voor de Foodmarket

Als u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld en opgestuurd krijgt u z.s.m. reactie op uw aanmelding. Hierbij krijgt u te horen of uw aanmelding geaccepteerd is. Dit om een breed en gevarieerd aanbod te kunnen realiseren, en om de gezondheid van het aanbod te beoordelen.

Hou er rekening mee dat alle aangeboden voeding gezond moet zijn (puur eten, geen gebruik van pakjes, zakjes of bakjes, geen geraffineerde suiker, alleen ‘langzame’ koolhydraten, de gezonde vetten, biologische producten, liefst vegetarisch/veganistisch)

Op het inschrijfformulier kunt u specifieke wensen aangeven. De organisatie doet haar uiterste best om tegemoet te komen aan uw wensen, maar kan niet garanderen dat de betreffende wens kan worden ingewilligd. Indien aan uw wens gehoor wordt gegeven krijgt u hiervan bevestiging via de mail.

Mocht u achteraf wijzigingen in uw aanmelding of uw aanbod toe willen passen, dient u dit aan te geven via de mail om hierover goedkeuring verkrijgen via de mail.

 Bevestiging en betaling

Via de mail ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraken, tezamen met de factuur. Na betaling is uw plaats definitief en bindend geworden.

Betalingen die niet op de aangegeven termijn binnen zijn, daarvan komt de aanmelding te vervallen. U wordt hiervan via de mail op de hoogte gesteld.

 Parkeren

Er is een parkeergarage zo’n 10 minuten lopen vanaf de Doelentuin