Tuinfeest Ideeën: een gids voor het geven van een achtertuin feest waar mensen dol op zullen zijn

Tuinfeest Ideeën: een gids voor het geven van een achtertuin feest waar mensen dol op zullen zijn

Er is vrijwel niets leuker dan een zomerfeest in de buitenlucht. Met goed eten, goed gezelschap en een groene, rustige omgeving kan dat gewoon niet verslagen worden. Als je het geluk hebt om een plek te hebben om te hosten, kun je je eigen tuinfeest geven met niet veel moeite en een enorme beloning. Lees verder voor meer informatie over het geven van een tuinfeest en tips voor tuinfeest. 

Hoe organiseer je een tuinfeest waar mensen dol op zullen zijn?

Als je een tuinfeest geeft, moet je één woord in gedachten houden: moeiteloos. Betekent dit dat je er niet veel moeite voor hoeft te doen? Nee, natuurlijk niet. Maar je wilt dat je gasten zich comfortabel en op hun gemak voelen en je opstelling geeft een rustiek, bijna wild element. Je bent tenslotte in de natuur. Dit betekent bloemstukken die vrolijk, helder en misschien een beetje bij elkaar worden gegooid. Denk aan bloemen of zelfs gewoon groen van verschillende hoogtes die terloops zijn gerangschikt in niet-overeenkomende metselaar potten en vazen zitten. Dek tafels af met heldere, ruw gehouwen tafelkleden en servetten. Terwijl je het buitenleven wilt omarmen, wil je ook dat je gasten zich op hun gemak voelen. De beste manier om dit te doen is om een “kamer” in je tuin te creëren. Leg tapijten en dekens op de grond. Zet een open tent of luifel op om een schaduwrijke plek te creëren (het is niet erg leuk om te eten in de hete middagzon). Rijg kerstverlichting of licht rijen tiki-fakkels en kaarsen om de ruimte licht te houden nadat de zon is ondergegaan. Als je een iets formelere affaire wilt, kun je een eettafel neerzetten, maar veel gasten zullen net zo blij zijn om op kussens of om op tapijten te zitten – mensen houden van het gevoel van een echte picknick. Een paar Bluetooth-luidsprekers verspreid over de tuin houden de muziek de hele dag draaiende.

 

Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk om voor het sanitair te zorgen, deze moet er schoon en verzorgt uit zien. Zo kan je een tork aanschaffen bij disposablediscounter.nl. Dat is een zeepdispenser die vaak gebruikt wordt op festivals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top