Beste restaurants in Almere

Beste restaurants in Almere

Wil je een lekker hapje eten of heb je wat te vieren? In Almere vind je het allemaal! In de binnenstad zijn al veel leuke eettentjes en restaurant waar je lekker kan eten. Wij hebben de beste luxe restaurants in Almere op een rijtje gezet. Niet iedereen heeft geld voor de librije. Desondanks heeft Almere veel verschillende luxe restaurants in het centrum! Ben je dus benieuwd naar de lekkerste eetplekjes in Almere? Of ben je binnenkort in Almere en ben je benieuwd wat Almere allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder.

 

  • Treasure

 

Een gezellige en warme informele sfeer waar je heerlijke kan dineren. Als je van Japans en Aziatische eten houdt ben je hier helemaal op je plek. Het heeft een all you can eat concept, maar je kan er ook losse gerechten bestellen. Het heeft betrokken personeel en heel lekker eten! Je hebt voldoende tijd om echt van het eten te genieten.

 

  • Rosita’s

 

Houdt je van Mexicaans eten en lekkere drankjes? Dan is Rosita’s helemaal jouw plekje. Naast het lekkere eten is het restaurant ook een gezellige beleving. Veel kleur en gezelligheid, een echte Mexicaanse vibe dus! Rosita’s staat bekend om hun heerlijke taco’s, nacho’s en lekker vlees recepten.

 

  • WOODSTONE Pizza and Wine 

 

Woodstone is een modern restaurant met creatieve recepten. Er wordt veelal Italiaans en Europees gekookt. WOODSTONE staat bekend om zijn fijne personeel en lekker pizza’s en pasta’s. Een ontzettend mooie en grote ruimte waar je in rust kan genieten van je gerecht. Het is een restaurant dat geschikt is voor stellen en gezinnen. 

 

  • Loetje Almere

 

Je kent het concept misschien wel, loetje! Zo hebben ze ook een locatie in Almere. Loetje staat bekend om hun heerlijke stukken vlees. Een goed stuk biefstuk en hun vlotte, maar vriendelijk personeel laat je helemaal thuis voelen. In de zomer hebben ze een mooi terras en kun je zowel binnen als buiten eten.

 

  • Afrikaans Restaurant Seni

 

Restaurant Seni staat bekend om haar heerlijke Afrikaanse gerechten. Je kan hier vegetarisch al vleesgerechten bestellen. Het is een vriendelijk restaurant met een fatsoenlijke prijs. Het is een echte Afrikaanse gerechten, waarbij je dus op een Eritrese manier je eten eet! Met je handen dus 🙂 Een gezellige sfeer en een leuke ervaring om meegemaakt te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top