De lekkerste gezonde maaltijden Rundersukade

De lekkerste gezonde maaltijden Rundersukade

Voor de echte vleesliefhebbers is het recept van runder sukade een goede optie. Samen met hete bliksem vormt het vlees de basis van het gerecht. Om ervoor te zorgen dat het allemaal niet te droog wordt, is een jus van rozemarijn een heerlijke toevoeging. De jus zorgt voor een heerlijke zoete smaak. De bijbehorende rode kool draagt hier ook aan bij. Deze zoete groente wordt vaak gecombineerd met vlees. In combinatie met rund is het ook erg lekker. Verder horen er spruitjes bij deze maaltijd. Het is een echte Hollandse prak, en vooral in de winter heerlijk. Er horen naast de rode kool ook nog andere groenten bij. Champignons en rode uien zijn namelijk de laatste toevoegingen aan de maaltijd. 

Gebakken zalmfilet

Een goed gebakken stuk verse zalm gaat er in principe altijd in. Niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Er zitten veel eiwitten en gezonde vetten in. Spinazie gaat zeer goed samen met de gebakken zalm. Daarom is deze groente ook onderdeel van de maaltijd. Tagliatelle zorgt daarnaast voor het echt vullen van de maag. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat deze pasta erg lekker is in combinatie met zalm. Voor de extra smaak dient er ook witte wijnsaus te worden toegevoegd. De maaltijd is zonder deze saus ook erg lekker, dus het is optioneel. Als laatste hoort er ook nog een flinke schep gegrilde groenten bij dit recept. Uiteraard maakt het niet heel veel uit welke dit zijn. Het gaat er vooral om wat de consument het lekkerst vindt. Voor bij een evenementen catering is het zeker aan te raden om verschillend eten te serveren. 

Strüdel van pompoen

Een strüdel van pompoen is een heerlijke hartige maaltijd. De strüdel is een echte groentebom. Naast de pompoen die er logischerwijs in zit, worden er namelijk ook verscheidene andere groenten toegevoegd. Ten eerste paddenstoelen. De hartige paddenstoelen zorgen voor een smaakvol contrast met de ietwat zoet smakende pompoen. Verder bevat de strüdel ook bladspinazie en pastinaak. Oude kaas en tomatensaus met mascarpone zorgen voor de hartigheid in dit recept. De kaas zal lekker smelten, wat zorgt voor een heerlijke knapperige ‘bite’. De mascarpone zal de strüdel een lekkere romige smaak geven. Deze maaltijd is geschikt voor vegetariërs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top