Welke horeca pannen moet u zeker bestellen?

Welke horeca pannen moet u zeker bestellen?

Horecazaken moeten er uiteraard rekening mee houden dat ze tal van verschillende soorten horeca pannen moeten kopen. Er bestaan best een aantal verschillen tussen dergelijke pannen en de pannen die we gewoon in onze eigen keuken gebruiken. Voor exemplaren die in de horeca worden gebruikt geldt namelijk dat de kwaliteit en duurzaamheid nog belangrijker is. De horeca pannen worden uiteraard zeer intensief gebruikt en het laatste wat u wilt is dat u binnen de kortste keren geconfronteerd wordt met kapotte pannen. In ieder geval, stelt u zich ook de vraag welke horeca pannen u zeker moet bestellen? Lees dan vooral snel verder! 

 

Wat maakt de keuze voor merkpannen zo belangrijk? 

 

Het spreekt voor zich dat de kwaliteitseisen voor pannen nergens anders zo hoog liggen als in de horeca het geval is. Een restaurant gaat dan ook steeds op zoek naar horeca pannen welke niet alleen sterk en degelijk zijn, maar bovendien ook beschikken over een lange levensduur. Bovendien moeten horeca pannen uiteraard ook in staat zijn om een optimale garing te realiseren van de verschillende gerechten. Om er zeker van te zijn dat u gebruik gaat maken van horeca pannen die alle vooropgestelde verwachtingen op de meest optimale wijze zullen weten in te lossen is het altijd een aanrader om gebruik te maken van merkpannen. Zo weet u op voorhand dat u met zekerheid kwaliteit in huis haalt! 

 

Kookpannen kopen voor in de horeca 

 

De eerste soort horeca pannen die je zal willen kopen zijn kookpannen. Hou bij het kopen van dergelijke horeca pannen vooral rekening met de inhoud waarover ze beschikken. Op dit vlak zal je kunnen concluderen dat niet alleen de diameter, maar ook de diepte van belang kan zijn. Daarnaast spreekt het voor zich dat bepaalde gerechten net een hoger of diepe pan vereisen. Hou bovendien ook altijd rekening met de diameter waar de bodem van de pan over beschikt. Past deze bijvoorbeeld wel op de diameter van de inductieplaat? Deze verschillende aandachtspunten maken meteen duidelijk dat je bij het kopen van horeca pannen altijd met diverse zaken rekening zal willen houden. 

 

Andere horeca pannen die u zeker moet bestellen 

 

Hoe belangrijk goede kookpannen ook mogen zijn, het spreekt voor zich dat er ook nog menig aantal andere horeca pannen zijn welke u in huis zult moeten halen. Neem nu bijvoorbeeld een koekenpan. Van alle pannen die u zult kopen geldt dat de koekenpan eigenlijk het meest intensief wordt gebruikt. Een belangrijk aandachtspunt bij het kopen van dergelijke horeca pannen heeft dan ook betrekking tot het voorkomen van aankoeken en aanbranden. Na verloop van tijd kan dit namelijk gaan invreten op de pan en dat is uiteraard niet de bedoeling. Door te kiezen voor goede, kwalitatieve pannen kan dit probleem gelukkig worden voorkomen. 

 

Naast bovenstaande is het zo dat u ook nog andere horeca pannen zult willen bestellen. Het kan hierbij dan onder meer gaan om het kopen van een zogenaamde wokpan en wat ook te denken van een blinis pan? Ook deze verschillende pannen zijn werkelijk onmisbaar in een horecazaak. Stel voor uzelf in ieder geval een lijstje op en bepaal aan de hand van dat lijstje welke verschillende soorten horeca pannen u met zekerheid in huis zult willen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top