Eenvoudige Macaroni en Kaas Recept

Eenvoudige Macaroni en Kaas Recept

Een zeer snelle en eenvoudige oplossing voor een smakelijk bijgerecht. Fancy, designer macaroni en kaas kosten vaak tien tot twintig euro om te bereiden als je zoveel exotische en dure kazen hebt, maar ze zijn niet altijd de beste proeverij. Dit recept is goedkoop, smakelijk en makkelijk!

Checklist voor ingrediënten:

1 (8 ounce) doos elleboog macaroni

1/4 kop boter

1/4 kop bloem voor alle doeleinden

1/2 theelepel zout

gemalen zwarte peper naar smaak

2 kopjes melk

2 kopjes geraspte Cheddar kaas

Stappenplan:

Stap 0

Voor dit recept heb je een grote pot nodig om te koken en een koekenpan. Kookgerei, mocht je deze nog niet hebben, kan je aanschaffen bij de debeste.com, zij zijn ook bereikbaar via de website: https://debeste.com/.

Stap 1

Breng een grote pot licht gezouten water aan de kook. Kook elleboog macaroni in het kokende water, af en toe roeren tot het gaar is, maar stevig aan de beet, 8 minuten. Afvoer.

Stap 2

Smelt boter in een pan op middelhoog vuur; roer de bloem, het zout en de peper erdoor tot een gladde massa, ongeveer 5 minuten. Giet langzaam melk in boter meelmengsel terwijl je continu roert tot het mengsel glad en borrelend is, ongeveer 5 minuten. Voeg Cheddar kaas toe aan het melk mengsel en roer tot de kaas gesmolten is, 2 tot 4 minuten.

Stap 3

Vouw macaroni in kaassaus tot het bedekt is.

Tips

Je nooit genoeg kaas hebben, en ik voeg meestal een extra halve kop toe zonder het recept te verpesten. Houd de melk goed in de gaten bij het koken, want melk kookt snel en brandt gemakkelijk. Verbrande melk zal verschijnen in de smaak van de recepten als te gaar.

Voedingsstoffen:

Per portie: 630 calorieën; eiwit 26,5 g; koolhydraten 55g; vet 33.6g; cholesterol 99,6 mg; natrium 777mg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top